Blog Jan

Greet vervoegde het team van Vluchtelingenwerk Vlaanderen voor de organisatie van de Refugee Walk 2018. Maar ze is eigenlijk een oude bekende. Jaren geleden werkte Greet al een tijdlang bij Vluchtelingenwerk, toen het nog een compleet andere organisatie was. Terugkomen voelt als thuiskomen. Omdat ze graag de handen uit de mouwen steekt, perfectionistisch van aard is en veel ervaring heeft met... klik om verder te gaan »

Dit jaar vindt een nieuwe editie van ‘Zomerbabbels’ plaats in het vertrouwde Startpunt (Brussel). Elke dinsdag en donderdag in juli en augustus krijgen beginnende sprekers Nederlands hier de kans om hun Nederlands te verbeteren aan de hand van educatieve spelletjes en gesprekken. Om een beter beeld te krijgen van het verloop van zo’n dag, bracht ik... klik om verder te gaan »

Vandaag zetten we opnieuw een collega in de kijker. We interviewen een medewerker en vragen naar zijn of haar verhaal bij Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Jolien Potemans is projectmedewerker niet-begeleide minderjarige vluchtelingen (NBMV) en volgt hun traject op. Voor het Europees project Guardianship Advanced Instruments for child protection in Europe (G.A.IN.) ontwerpt zij samen met andere... klik om verder te gaan »