‘Jantje zag eens pruimen hangen’

05/02/2018 tot 31/05/2018
Vocvo, het Vlaams ondersteuningscentrum voor het volwassenenonderwijs
gratis evenement

Je kan met je organisatie de theatervoorstelling 'Jantje zag eens pruimen hangen’ aankopen. Dit is een totaalspektakel over kansarmoede en onderwijs. De acteurs zijn kinderen, jongeren en ouderen en wordt door vluchtelingen en (kans)arme mensen op de planken gebracht. Met deze voorstelling krijgt iedereen een stem. Soms rauw, soms grappig, soms confronterend, soms adembenemend maar altijd recht uit het hart. Ze werken hiervoor samen met Link, Puerto en Welzijnszorg. Deze keer zullen ook zeven kinderen op het podium staan en zij spelen een zeer belangrijke rol in het totaalspektakel. Het centraal thema gaat over onderwijs als een hefboom om uit het armoedegebied te geraken.

Meer info?

Hoe kan je deze voorstelling aankopen ten voordele van de acteurs uit verschillende armoedeorganisaties? Of wens je meer informatie? Je neemt contact op met ancloethsu@gmail.com of via 0474 24 28 34 (Nicole en Amand).

Voor de voorstelling betaal je 1000 euro (hierover kan gepraat worden als dit voor je organisatie niet haalbaar is). Je zorgt zelf voor een zaal met een podium. Je zorgt zelf voor je publiek. Over de inkomsten van jullie eventueel verkochte tickets kan je zelf beslissen: inzetten voor je eigen organisatie of in de pot steken van de acteurs. 

De voorstellingen zelf vinden plaats tijdens de weekends vanaf oktober 2018 tot januari 2019.