Studiedag zingen met kinderen op school

Koor & Stem
betalend evenement

Zingen in cultureel gemengde groepen een uitdaging?  Ja, en het biedt nog tal van muzikale en talige opportuniteiten ook! Kinderen pikken niet alleen andere talen op, maar leren ook elkaars cultuur kennen en samenwerken. Kom inspiratie opdoen tijdens de Studiedag Sing Me In in Leuven op zaterdag 15 september!

We werken in uiteenlopende workshops aan zingen met kinderen in al zijn vormen, zowel in de klas- als schoolkoorcontext, zowel in het Nederlands als in andere talen of zonder taal, van klassiek gezongen tot rap, met bewegingen of instrumentjes. Omdat het verrijkend is om liedjes van hier en daar te leren kennen, omdat muziek een ideaal middel tot participatie op school is.

Een niet te missen praktische inspiratiedag voor leerkrachten lager onderwijs, dirigenten van een kinderkoor of schoolkoor, leerkrachten DKO. Ook kunnen begeleiders van anderstalige inburgeraars, leerlingenbegeleiders, mensen die actief zijn in het sociaal-cultureel werk, intergratieambtenaren of schooldirecties hun voordeel doen met deze studiedag.

Meer informatie en inschrijven kan je hier.

Campus Lemmens Leuven
Lemmensberg 3
3000 Leuven
België