Week van het Microkrediet: 18 tot 22 maart 2019

18/03/2019 tot 22/03/2019
MicroStart
gratis evenement

Concrete plannen voor een zaak, maar niet de financiële middelen?

Kom praten met microStart tijdens de 'Week van het Microkrediet' (18 tot 22 maart) of in een van hun kantoren. Met een mix van financiering en persoonlijke begeleiding helpen ze jou op weg naar de start van je lokaal succesverhaal. De slogan van de achtste editie is ‘buurt zoekt ondernemer’. Daarom organiseert microStart ook dit jaar in heel België verschillende lokale activiteiten. Ontmoet professionals, deel tips en tricks met andere lokale (beginnende) ondernemers en ontdek wat een microkrediet kan betekenen voor jou en je buurt!

Een greep uit het aanbod:

  • Prospectie in de straten van Brussel: De hele middag kun je microStart-teams ontmoeten in de straten van Brussel en hen vragen stellen over ondernemerschap en microkrediet. De microStart-teams zullen zich verspreiden in onze hoofdstad om een ​​maximum aan voorbijgangers te ontmoeten. Hou jullie ogen open!
  • Start-Up Talk in MechelenDe week sluiten we af met een boeiende infosessie over de opstart van een zaak voor de bewoners van Mechelen. Na afloop is er een netwerkborrel waar specifieke vragen gesteld kunnen worden aan de kredietadviseurs van microStart.
  • Pop-Up Bureau - Go-carts Tour Oostende: Vandaag gaan we op locatie Marcelline bij FMDO te Oostende (10-13u). Alle geïnteresseerden met vragen over ondernemerschap kunnen bij ons terecht. Vanaf 13 uur gaan we met go-carts op toer in Oostende om kennis te maken met ondernemende Oostendenaars.

 

 Meer informatie?

Check dan zeker de planning van de 'Week van het Microkrediet' of neem contact op met jouw dichtstbijzijnde kantoor!