Bedrijven

Wil je als bedrijf iets betekenen voor vluchtelingen en asielzoekers? Wij bekijken graag met jou hoe jouw bedrijf vanuit zijn core-business kan bijdragen tot de menswaardige bescherming van asielzoekers en vluchtelingen. Door Vluchtelingenwerk te steunen toont jouw bedrijf zijn ethische en verantwoordelijke kant aan medewerkers, klanten en leveranciers.

Contacteer Gudrun Van Belle of via info@vluchtelingenwerk.be voor een voorstel op maat.

Ik wil een fiscaal aftrekbare gift doen

Giften zijn broodnodig voor onze werking en fiscaal interessant voor jouw onderneming. Bespreek met je boekhouder de voordelen. Om aftrekbaar te zijn voor jouw bedrijf moet een gift aan Vluchtelingenwerk minstens 40 euro per jaar bedragen. Het totaal van de giften aan erkende instellingen mag per boekjaar niet meer dan 5% van de belastbare inkomsten bedragen, of een maximumbedrag van 500 000 euro (niet onderhevig aan indexatie). Boven deze plafonds zijn je giften niet meer aftrekbaar.

Klik hier om online een gift te doen

WIl je praten over een gift? 

Contacteer ons op 02 225 44 00 of via info@vluchtelingenwerk.be.

Ik wil een teamdag organiseren

Wil je als je bedrijf samen met je medewerkers inzetten voor asielzoekers en vluchtelingen? Dat kan door met je medewerkers op teamdag te gaan in ons Startpunt. Of je kan met je team ook aan de slag als vrijwilliger bij een van onze projecten.

Teamdag

Ben je op zoek naar een inspirerende teamdag? Bied je team een uitdaging die grensverleggend, teamversterkend en maatschappelijk relevant is. Ben je op zoek naar een voorstel op maat ? Heb je specifieke vragen? Laat het ons weten. Wij helpen je graag verder met ideeën. Contacteer ons op 02 225 44 00 of op teamdag@vluchtelingenwerk.be. Meer info vind je hier.

Vrijwilliger

Bied je werknemers de kans om op regelmatige basis als vrijwilliger mee te helpen in een van onze projecten.

Wil je graag onze eerstelijnsactiviteiten voor vluchtelingen ondersteunen?

Contacteer Geert Bossaerts op 02 225 44 00 of via geert@vluchtelingenwerk.be.

Bewaren