Project AZO! op bezoek bij De Ideale Wereld

door Dimitri

Dinsdag 27 november was Project AZO! op bezoek bij De Ideale Wereld! Verschillende ondernemende vluchtelingen waren er op kijkstage. In hun thuisland waren deze vluchtelingen actief in de media als regisseur of cameraman.

Zij konden achter de schermen meekijken. Hoe worden mediazaken hier in België georganiseerd? Hoe verloopt de planning en wat komt er allemaal bij kijken? Het was een aangename en leerrijke dag. Zelfs Rudi Vranckx was als gast aanwezig!

Wij willen zeker Jan Jaap en heel het team van De Ideale Wereld bedanken voor hun openheid en gastvrijheid voor onze nieuwe starters. Zij moeten hier opnieuw beginnen om hun beroep/passie te kunnen kunnen uitoefen.

 

Meer info over AZO!

Op zoek naar informatie over Project AZO! dat vluchtelingen begeleidt bij het opstarten van een eigen onderneming: https://projectazo.be/

Met de steun van

Project AZO! is een samenwerking van Stebo, Starterslabo’s, Vluchtelingenwerk Vlaanderen, Microstart, Unizo, Exchange vzw, Smart, iDrops, Zenitor, SYNTRA Vlaanderen, VDAB en Agentschap Inburgering en Integratie.

Project AZO! wordt financieel mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds (ESF) en het Vlaams Cofinancieringsfonds (VCF).