Act for (y)our Rights!

22/11/2019 tot 24/11/2019
betalend evenement
€35,00

Van 22 tot 24 november organiseren KIYO, Solidagro en Viva Salud een inspiratie- en actieweekend rond mensenrechten: ACT FOR (Y)OUR RIGHTS. Become a change maker in one weekend!

Hoewel het grootste deel van alle instellingen mensenrechten erkent, ondergaan mensen wereldwijd schendingen van hun rechten. Hoe is dat mogelijk? Het inspiratie- en actieweekend 'Act for (y)our rights' zal je een stevige basiskennis geven over het sociale onrecht ten gevolge van mensenrechtenschendingen en hoe die rechten op te eisen in de huidige wereldcontext waar de ruimte voor het kritisch middenveld stelselmatig krimpt. Je zal er kennis maken met de successen van sociale bewegingen. Een van onze Palestijnse partners komt het je zelfs live vertellen. Meer info vind je hier. 

Praktisch

  • Wanneer? vrijdagavond 22 november (17u30) tot zondagnamiddag 24 november (16u)
  • Waar? Verloren Bos te Lokeren, op wandelafstand van het treinstation
  • Prijs? €35
  • Taal? De sessies gaan door in het Frans en/of Nederlands (tweetalig), één sessie zal in het Engels doorgaan. Tijdens tweetalige sessies voorzien we simultaanvertaling. De meeste sessies worden in kleinere groepen georganiseerd, in de taal van de deelnemers. Gelieve bij je inschrijving je taalvoorkeur en –kennis door te geven, dan kunnen we daarmee rekening houden.
  • Inschrijven? Inschrijving is verplicht, vóór maandag 18 november 2019.

Schrijf je hier in