Bestel cadeaubon bij Goodgift en steun zo Vluchtelingenwerk!

Vluchtelingenwerk Vlaanderen is onlangs geregistreerd bij Goodgift. Je kan bij Goodgift ‘geschenkbonnen’ aankopen die je cadeau geeft. De ontvanger kan dan uit de lijst geregistreerde doelen kiezen aan wie hij het geld wil schenken. Vanaf nu kunnen bezoekers ook hier doneren aan Vluchtelingenwerk.

Wat is een goodgift?

Goodgift is een online platform dat een alternatief aanbiedt voor een cadeaubon, de cadeaubon voor élk goed doel. Je bestelt een Goodgift en schenkt deze aan jouw favoriete ontvanger. Hij kiest daarna zelf naar welk goed doel de donatie gaat – een organisatie die hij belangrijk vindt. 

Oprichting & overname

In 2012 werd Goodgift opgericht door drie vrienden, Vincent, Toon en Paul, met het doel om giften aan goede doelen te stimuleren en nutteloze cadeaus te minimaliseren. Recent namen Leen en Nathan het platform over en gaven de website een nieuwe look. 

Goodgift is een non-profit organisatie en werkt uitsluitend met vrijwilligers. Alle donaties worden volledig aan de goede doelen gestort en Goodgift rekent hiervoor geen extra kosten aan

Hoe een Goodgift bestellen?

Als gever kan je, gratis, een Goodgift bestellen. Hierbij ontvang je een PDF die je zelf afdrukt en afgeeft. 

Wil je mensen op de vlucht steunen?

Bestel je goodgift dan hier