Postkaarten voor Syrië

Sophie, een student Schilderkunst aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Oudenaarde, maakte een schilderij en verschillende postkaartjes over Syrië die ze nu verkoopt. De opbrengst schenkt ze aan Vluchtelingenwerk Vlaanderen. De verkoop is goedgekeurd door stad Oudenaarde en loopt tot 22 augustus 2020.

Sophie: 'Ik vroeg me af of ik iets kon doen om een verschil te maken voor mensen in deze moeilijke omstandigheden. Zo kwam ik bij 'Bedankt aan iedereen voor het steunen en samen een hart te hebben voor vluchtelingen!' het idee om een schilderij te maken voor Syrië, het land dat zo mooi was. Dit schilderij, en postkaartjes die ik daarvan heb laten maken, wil ik verkopen en de opbrengst volledig schenken aan Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Bedankt aan iedereen voor het steunen en samen een hart te hebben voor vluchtelingen!'

Prijzen

Je kan haar project al steunen vanaf €2 door het kopen van een kaartje.

Voor €5 krijg je 3 kaartjes.

Voor €10 krijg je 8 kaartjes.

Bestellen

Kaartjes bestellen of op het schilderij bieden, kan gemakkelijk door een mailtje te sturen naar postkaart.voor.syrie@gmail.com of via een persoonlijk bericht op haar Facebookpagina.