Steun Vluchtelingenwerk Vlaanderen tijdens De Warmste Week

De Warmste week komt er weer aan. Wat doe jij dit jaar voor Vluchtelingenwerk Vlaanderen?

Doe mee met De Warmste Week en geef een mooi en broodnodig signaal naar alle mensen op de vlucht toe, de vrijwilligers die hen helpen en naar beleidsmakers. Een signaal om blijvend in te zetten op een menselijk asielbeleid. Om te tonen dat mensen op de vlucht ook meetellen.

Wat kan jij doen?

 1. Zet een actie op
  Je kan wafels bakken, sjaals breien, je spullen verkopen, een concert geven, een hele dag fietsen en je laten sponsoren per kilometer… De mogelijkheden zijn eindeloos.

  Bedenk een leuke manier om geld in te zamelen. Registreer je voor 24 december op website van de Warmste Week  Registreer je voor 24 december op website van de Warmste Week en kies Vluchtelingenwerk Vlaanderen als jouw goed doel. 

  Registreer nu je actie 

 2. Loop mee tijdens de Warmathon

  Ook dit jaar kan iedereen lopen, stappen of joggen tijdens de Warmathon van De Warmste Week. Van 18 december tot en met 23 december strijkt de Warmathon elke dag neer in een andere stad.

  Inschrijven kost 15 euro. Hiervan gaat 10 euro naar Vluchtelingenwerk. 

  Loop de Warmathon 

Met de opbrengst van je actie kan Vluchtelingenwerk zich inzetten voor mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en vervolging. We doen dit o.a. door vluchtelingen te onthalen op hun eerste dag in België aan het aanmeldcentrum van Het Klein Kasteeltje, door vluchtelingen aan een job te helpen met jobcoaches, door iedereen te ondersteunen die vluchtelingen helpt met analyses, een juridische helpdesk.... We zetten druk op het beleid en ijveren voor een menselijk asielbeleid dat aandacht heeft voor een veilige toegang tot Europa zodat mensen niet hoeven te sterven op de Middellandse Zee, voor kwalitatieve opvang, integratie en een menselijk terugkeerbeleid.

Heb je vragen? Stuur een mail naar info@vluchtelingenwerk.be. We helpen je met veel plezier verder. Als je ons op de hoogte brengt,  zetten we je actie met veel plezier in de kijker op onze Facebookpagina

Op zoek naar materiaal om je actie in te kleden? Vraag hier onze pins, raambordjes en interessante brochures aan.