Vluchtelingenwerk dingt mee naar de Standaard Solidariteitsprijs 2019

Ook dit jaar werd Vluchtelingenwerk Vlaanderen genomineerd voor de De Standaard Solidariteitsprijs. Uit de méér dan honderd inzendingen werden er twintig geselecteerd. Onze advertentie werd gemaakt in samenwerking met Dift'Een dak boven het hoofd. Da's een recht voor ons allemaal'

Vandaag vind je in De Standaard onze advertentie. Onder de slogan 'Lachend dakske' vragen we met onze advertentie aandacht voor mensen op de vlucht. Net als jij verdient iedereen een thuis waar hij zich goed voelt, een plek waar hij gelukkig is en kan lachen.

Maar voor de meer dan 70 miljoen mensen die op de vlucht zijn voor oorlog, geweld en vervolging, is de grap eraf. Vluchtelingenwerk Vlaanderen vecht voor het recht van alle mensen om een veilige thuis te zoeken. Een dak boven het hoofd. Da's een recht voor ons allemaal.

Tot en met 9 augustus dingen twintig non-profitorganisaties naar de zeventiende De Standaard

Solidariteitsprijs. Dagelijks stelt een van de geselecteerden zich voor in een grote advertentie op de laatste pagina van de krant. Aan de beste creatie wordt een juryprijs uitgereikt.

Ook jullie mogen, nadat alle advertenties zijn gepubliceerd, vanaf 10 augustus jullie stem uitbrengen op onze advertentie. Beide winnaars mogen later dit jaar nog driemaal paginagroot en gratis adverteren.

 

 

DIFT is een Gents creatief bureau en werkte met ons samen voor de advertentie. Als creatieve activisten kiezen ze altijd voor projecten waarin ze een verschil maken, met een scherpe beeldtaal en een portie koppigheid. 
www.dift.be