Publicaties

T-shirts en hoodies Refugee Walk 2018

Wil jij al bij je vrienden en familie pronken dat je de uitdaging aangaat? Bestel dan nu het prachtige nieuwe T-shirt (blauwe kleur) van de Refugee Walk of voor als het kouder weer is onze hoodie.

Bestel hier

Enkel beschikbaar als download.

Start to Refugee Walk - trainingsgids

Tips en tricks om vlot 40 km te wandelen. 

Enkel beschikbaar als download.

Verslagboek Netwerkdag 28/10/2017 - Gastvrij Netwerk

Gastvrij Netwerk publiceerde een gedetailleerd verslagboek van zijn netwerkdag van 28 oktober 2017. Het verslagboek legt de uitwisseling van deze dag vast en biedt tegelijk een inkijk in de context van het lokale werkveld waar de vrijwilligers, niettegenstaande politieke, structurele en persoonlijke hindernissen, werken aan brugwerking vluchteling–bevolking en creatieve sociaal-culturele activiteiten.

Deze netwerkdag bood aan vrijwilligers van de 38 lidorganisaties de gelegenheid om onder elkaar hun ervaringen, bekommernissen en praktijkvoorbeelden uit te wisselen rond vijf thema’s:

 

  1. ontmoeting tussen vluchteling en bevolking
  2. publiek opkomen voor solidariteit met vluchtelingen
  3. innovatieve oplossingen voor het structureel tekort aan huurwoningen
  4. samenwerking tussen vrijwilligers en professionelen
  5. het nut van de toolkit van Gastvrij netwerk

Twee meewerkende vluchtelingen, Z. Ghaida en V. Razavi, en wetenschappelijk onderzoeker R. Vandevoordt waren een essentiële meerwaarde. Een derde vluchteling I. Rahmah leverde een fotoreportage.

Enkel beschikbaar als download.

Tote bag

Wil jij een toffe tote bag van Vluchtelingenwerk? Bestel jouw hebbeding via het formulier. Je ziet er dan hip uit én steunt zo mensen op de vlucht.

Would you like a fun tote bag from Vluchtelingenwerk? Order your gadget through the online form. You'll look hip, and at the same time you'll support refugees.

bestellen

Zeildoek ‘Ik wil wonen in een gastvrije gemeente’ (175x60 cm)

Zet je oproep voor een gastvrije gemeente kracht bij tijdens je acties en evenementen. Dit zeildoek wordt geleverd met ringen om de 30 cm. Verzendkosten inbegrepen.

bestellen

Zeildoek ‘Refugees Welcome’ (250 x 62 cm)

Toon dat vluchtelingen welkom zijn. Dit zeildoek wordt geleverd met ringen om de 30 cm. Verzendkosten inbegrepen.

bestellen