Gratis intervisiereeks voor vrijwilligers voor mensen op de vlucht

Open aanbod voor vrijwilligers voor mensen op de vlucht
Werk je als vrijwilliger met mensen op de vlucht? Wil je andere vrijwilligers ontmoeten? Heb je nood aan uitwisseling? Onze 5 regiocoördinatoren organiseren vorming, intervisie en ontmoetingsmomenten om je te inspireren en op weg te helpen!

Dit aanbod staat open voor elke vrijwilliger die in Vlaanderen werkt met mensen op de vlucht. Elke vorming wordt gratis aangeboden. Wij organiseren online sessies en fysieke regionale bijeenkomsten. Ontdek hieronder ons programma en schrijf je in voor één of meerdere momenten!

Houd deze pagina de gaten. Wij vullen die de komende weken verder aan.

Vorming 'Nieuwkomer naar de stembus' - 16 mei 2024 (Online)

Iedere stem telt! Ook die van nieuwkomers. Wil je als vrijwilliger nieuwkomers motiveren om hun stem uit te brengen voor de lokale verkiezingen? Maar weet je nog niet goed waar te beginnen? Kom dan zeker naar deze vorming. Op donderdag 16 mei organiseren wij speciaal voor vrijwilligers een online vorming 'Nieuwkomer naar de stembus'. Hier leer je alles wat je moet weten om nieuwkomers te begeleiden bij de verkiezingen.

Inschrijven

 

 

Vrijwilligers werven - 13 juni 2024 (online)

Vrijwilligersploegen zijn altijd op zoek naar vers bloed. Er is nood aan nieuw ideeën, ontbrekende talenten, helpende handen of een nieuwe leden in het bestuur. Ben je op zoek naar nieuwe vrijwilligers, weet je niet hoe deze te vinden of hoe je een nieuwe vrijwilligers verwelkomd? Dan is deze online sessie iets voor jou!

Inschrijven

In samenwerking met
Logo Vlaamse overheid
LPV Nieuw Logo 2022