Brochure - neem Vluchtelingenwerk op in je testament

Wereldwijd zijn meer dan 100 miljoen mensen op de vlucht voor geweld, oorlog en vervolging. Al meer dan 35 jaar zet Vluchtelingenwerk Vlaanderen zich in voor deze mensen. In een tijd waarin sommigen de grenzen willen sluiten, kiezen wij juist voor solidariteit. 

Wij staan er niet alleen voor. Zo'n 50 lidorganisaties en een heleboel enthousiaste vrijwilligers ondersteunen ons. Samen zetten we ons in om de druk op het beleid te verhogen en het grote publiek bewust te maken. We zorgen voor een goede verwelkoming, helpen bij de integratie en ondersteunen iedereen die mensen op de vlucht helpt. We zijn dankbaar voor de steun van duizenden mensen die onze acties en projecten een warm hart toedragen. 

Geef jij, net als wij, ook om de rechten en veiligheid van mensen op de vlucht? 

In deze brochure kom je meer te weten over wat Vluchtelingenwerk Vlaanderen doet en hoe wij een verschil maken voor mensen met een vluchtverhaal in ons land. Je vindt ook informatie over hoe je een blijvende impact kunt maken door onze werking in je nalatenschap op te nemen. Zo blijf je bijdragen aan een solidaire wereld, ook als je er zelf niet meer bent.

Bestel hier jouw exemplaar