-

Een warme golf van solidariteit: doe je ook mee?

Het is ongelooflijk inspirerend om te zien hoe we elkaar een handje helpen in tijden dat het echt nodig is. Met onze nieuwste campagne, 'VOL Solidariteit', viert Vluchtelingenwerk Vlaanderen het gevoel van samenhorigheid en ondersteuning dat ons allemaal verbindt. We zijn op zoek naar jouw solidaire initiatieven voor mensen op de vlucht. Jouw verhaal kan echt het verschil maken!

Wat houdt 'VOL Solidariteit' in? 

Vluchtelingenwerk Vlaanderen heeft een nieuw platform in het leven geroepen: www.volsolidariteit.be. Op deze plek brengen we alle hartverwarmende acties samen die bijdragen aan een warm onthaal voor anderen. Of je nu individueel iets moois doet, of deel uitmaakt van een school, media, vereniging, bedrijf of lokaal bestuur, we zien jouw inzet graag tegemoet! 

Hoe doe je mee?

Heb je zelf een solidair initiatief op poten gezet of weet je iemand die zich inzet voor mensen op de vlucht? We horen het graag van je! Bezoek www.volsolidariteit.be en laat ons weten wat jij of anderen hebben ondernomen. Registreren is heel eenvoudig, het duurt maar 5 minuten om een groot verschil te maken. Je kunt jouw initiatieven indienen tot en met 31 maart 2024. 

Voel je al hoe we als gemeenschap de kracht hebben om positieve verandering te brengen? Sluit je aan bij 'VOL Solidariteit' en laten we samen onze wereld een stukje mooier maken. 

Ik doe mee