-

ART FOR ALL wil nieuwkomers kennis laten maken met Brusselse artistieke aanbod

Wil je graag Brussel, het culturele leven en nieuwe mensen leren kennen? Globe Aroma, een lid van het Gastvrij Netwerk, organiseert gratis elke maand verschillende uitstappen. Met het project ART FOR ALL bezoeken ze in groep concerten, dans, theater, film, expo’s en praten ze na met een drankje.

Elke maand is er ART FOR ALL Salon (meestal op de eerste maandag van de maand) waar alle activiteiten van de maand worden voorgesteld. Tijdens het salon kan je je inschrijven voor de gratis activiteiten.

Geïnteresseerd om mee op uitstap te gaan of deel uit te maken van de programmatiegroep? Mail naar @email.

Over ART FOR ALL

ART FOR ALL heeft als doel om mensen met een achtergrond als nieuwkomer kennis te laten maken met het artistiek aanbod in Brussel. Maandelijks bezoeken ze verschillende Brusselse kunsthuizen en festivals, over alle kunstdisciplines heen (muziek, theater, beeldende kunst,…).

Een vaste programmatiegroep stelt maandelijks een multidisciplinair programma samen van culturele uitstappen naar diverse kunst -en cultuurhuizen. Die activiteiten worden later op de maand (ART FOR ALL SALON) door de programmatiegroep, in meerdere talen voorgesteld aan alle geïnteresseerde Brusselse nieuwkomers.

Via ART FOR ALL zetten ze in op culturele uitwisseling en ontmoeting  en maken ze een hybride groep geïnteresseerde cultuurliefhebbers wegwijs doorheen het Brusselse kunstenlandschap, het aanbod, de (onuitgesproken) regels en betaal- en reservatiewijze. Ze creëren op deze manier een subjectieve mapping van de stad.

Voorstelling 'Le Maillot – One Size Fits All'
Op 26-28 november in het Kaaitheater in Brussel