-

Gezocht: buddy's die gezinnen op de vlucht in Antwerpen ondersteunen

Heb jij een warm hart en wil je nieuwe gezinnen op de vlucht een fijne start geven in Antwerpen? Wij zoeken enthousiaste buddy's zoals jij! Als buddy ben je een vertrouwd aanspreekpunt voor het gezin. Je wijst hen de weg in de stad, gaat mee naar belangrijke afspraken en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan.
Gezinshereniging - Vluchtelingenwerk Vlaanderen

Jouw impact als buddy

Wil je een positieve impact maken op het leven van nieuwkomers in Antwerpen? Dit is je kans om deel uit te maken van een betekenisvol initiatief. Als vrijwilliger sta je er nooit alleen voor; je wordt onderdeel van een ondersteunend netwerk dat samenwerkt om het verschil te maken. Voor meer informatie, neem contact op via @email.

Wat bieden wij?

  • Contact met andere buddy's en vrijwilligers
  • Vrijwilligersverzekering
  • Ondersteuning, vormingen, intervisies, informatie ...

Buddy worden

Meer info

Wanneer een nieuw gezin in BelgiĆ« arriveert, staat ze voor grote uitdagingen. Vooral in een stad als Antwerpen kan het vinden van hun weg en het navigeren door administratieve processen overweldigend zijn. Om deze gezinnen te ondersteunen, is het project 'Bondgenoten na gezinshereniging' in het leven geroepen.  Door deel te nemen, draag je bij aan een warm welkom voor gezinnen die een nieuwe start maken in BelgiĆ«. Samen maken we het verschil.