-

Campagne 11.11.11: Klimaatonrecht raast verder

De najaarscampagne van 11.11.11 is gestart. Dit jaar geheel in het teken van klimaat. Vluchtelingenwerk Vlaanderen deelt - als lid van 11.11.11 - graag deze campagne.
Klimaatonrecht 11.11.11
De klimaatcrisis treft niet iedereen gelijk. Integendeel.

De grootste gevolgen raken vooral de mensen en landen die er het minst verantwoordelijk voor zijn, en die weinig middelen hebben om er iets aan te doen. In Bangladesh verdwijnen vissersdorpen in de stijgende zee. In Zambia leidt de droogte tot extreme hongersnood. In Braziliƫ worden volledige gemeenschappen verdreven door bosbranden.

Samen kunnen we het klimaatonrecht stoppen

Dat klimaatonrecht is een gevolg van het oneerlijke systeem. We moeten het dus bij de wortels aanpakken. Het enige juiste antwoord op de klimaatverandering is een systeemverandering. Daar gaat 11.11.11 voor: samen schudden we overheden en bedrijven wakker, financieren we lokale projecten en zorgen we dat iedereen ter wereld de klimaatuitdagingen de baas kan. Samen pakken we klimaatonrecht aan. Nu het nog kan.

DOE MEE MET 11.11.11

11.11.11, dat zijn ook 20.000 vrijwilligers die investeren in een betere wereld.  Ontdek hoe ook jij mee kan doen.  Hoe en wat je doet, of waar en wanneer, dat kies je zelf. Gooi je talenten in de strijd en haal alles uit de kast om mee het verschil te maken.

DOE MEE

Kom alles te weten over de campagne: https://11.be/campagne-2022-klimaatonrecht