-

Campagne 11.11.11: Ik investeer in een betere wereld

De najaarscampagne van 11.11.11 is gestart. Dit jaar geheel in het teken van internationale solidariteit. Vluchtelingenwerk Vlaanderen deelt - als lid van 11.11.11 - graag deze campagne.

Investeren doet iedereen. Maar de beste investering is die waar iedereen beter van wordt. Dit is hét moment om een nieuwe solidaire wereld uit te bouwen. Een eerlijke en duurzame wereld levert immers niet alleen veel op voor jou, maar ook voor alle generaties na jou. Een gegarandeerd rendement op lange termijn dus!

Waarom investeren een goed idee is

Iedere dag knokken straffe mensen en organisaties over de hele wereld voor echte verandering. Zodat ieders stem gehoord wordt, voor een leefbare planeet en een eerlijke verdeling van macht en geld. Dat maakt écht het verschil. Deze voorvechters van hoop en internationale solidariteit verdienen jouw steun.

Doe mee met 11.11.11

11.11.11, dat zijn ook 20.000 vrijwilligers die investeren in een betere wereld.  Ontdek hoe ook jij mee kan doen.  Hoe en wat je doet, of waar en wanneer, dat kies je zelf. Gooi je talenten in de strijd en haal alles uit de kast om mee het verschil te maken.

Doe mee

Kom alles te weten over de campagne: 11be/investeer

tv-spot 11.11.11