-

Wint duo tickets voor documentaire 'Cinema Pameer' in avant-première

De documentaire ‘Cinema Pameer’ van de fotograaf en filmmaker Martin von Krogh komt in maart uit in de Belgische bioscopen. Op 19 & 20 maart vinden er 2 avant-premières plaats in Cinema Sphinx in Gent en Cinéma Aventure in Brussel. Jij kan erbij zijn!
Cinema Pameer

De film draait rond Said Chaleh, de manager van Cinema Pameer, een bioscoop gelegen in het hart van Kaboel, de hoofdstad van het door oorlog verscheurde Afghanistan. Said zorgt met zijn filmvertoningen en creatieve beleving voor een oase van rust bij inwoners en verloren zielen die de oorlog diep in het lichaam dragen. Geen politieke film, maar een visueel krachtige documentaire die toont dat cinema doet dromen, zelfs in een stad die tot in de kern verwoest werd.

Er zijn duo tickets te winnen voor de avant-premières van de film 'Cinema Pameer' telkens in aanwezigheid van de regisseur:

  • Zondag 19 maart, 20u30 - Cinema Sphinx in Gent
  • Maandag 20 maart, 19u - Cinéma Aventure Brussel

Cinema Pameer

WIN JOUW DUO TICKETS, ANTWOORD OP ONDERSTAANDE VRAAG

Uit welk land komt de documentairemaker? Stuur jouw antwoord (deadline maandag 13 maart 10u) en cinema naar keuze naar dimitri@vluchtelingenwerk.be. De winnaars ontvangen de digitale tickets in hun mailbox.

Tickets bestellen voor Zondag 19 maart - Cinema Sphinx in Gent?

Je kan altijd meerdere tickets bestellen voor 11 euro per stuk via Kaartjes (sphinx-cinema.be)

MEER INFO OVER DE FILM