-

Dag van de Vrijwilliger

Vandaag is het Dag van de Vrijwilliger en dat vieren wij! Want Vluchtelingenwerk, maar ook talloze lokale vrijwilligersorganisaties kunnen niet zonder vrijwilligers. Tijdens Dag van de Vrijwilliger laten we samen zien dat we jouw inzet niet vanzelfsprekend vinden. We willen je bedanken voor je energie en engagement ❤️ Samen maken we het verschil!

Vandaag deelden wij in verschillende provincies in Vlaanderen zakjes op straat uit om voorbijgangers bewust te maken van deze dag, en om vrijwilligerswerk te promoten! Omdat het bijna Sinterklaasavond is, zijn deze zakjes gevuld met letterkoekjes als kleinigheidje.

Dag van de Vrijwilliger

Wil jij je ook inzetten voor mensen op de vlucht bij een lokaal initiatief die jouw hulp hard nodig heeft? Spullen verdelen, Nederlands helpen inoefenen of buddy worden?

Meld je hier aan

De regiocoördinator in jouw buurt zoekt graag samen met jou naar een passend engagement en neemt zo snel mogelijk met jou contact op!

In Limburg werken wij met het Limburgs Platform voor Mensen op de Vlucht (LPV). Het LPV is een netwerk van vrijwilligers, comités, organisaties en personen die zich inzetten voor mensen op de vlucht in Limburg. Wil jij je als vrijwilliger inzetten in Limburg? Dan zoeken wij samen met het LPV naar vrijwilligerswerk voor jou op maat!

Meer te weten komen over LPV? Surf naar hun website.

Meer te weten komen over vrijwilligersinitiatieven in jouw regio?

Contacteer jouw regiocoördinator