-

En de winnaars zijn...

De campagne VOL Solidariteit van Vluchtelingenwerk Vlaanderen is er in geslaagd om een hoopvol en inspirerend beeld uit te dragen: Vlaanderen en Brussel zijn solidair! Op de afsluiter van onze campagne, de Solidaire Show, zetten we de winnaars van een Solidaire Award in de bloemetjes. Wil je kennismaken met de winnaars? Hier staan ze op een rij. Ze hebben hun prijs dik verdiend, proficiat!

Ons land zit VOL solidariteit. Dat bewezen de 160 solidaire initiatieven die dit mee zichtbaar wilden maken via onze solidariteitscampagne. Er werd maar liefst 11.068 keer gestemd vanuit het hart van de samenleving. 11.068 mensen die al deze initiatieven mee in de bloemetjes wilden zetten. 11.068 mensen die solidair zijn met mensen op de vlucht. 

Op dinsdagavond 28 mei gingen we dat voluit vieren op onze Solidaire Show. We vieren acties die het verschil maken en ons de weg vooruit laten zien. Tijd voor een eerbetoon aan de winnaars die met hun projecten het voortouw nemen om bruggen te bouwen en gemeenschappen te versterken. Uiteindelijk zijn we allemaal winnaars! Alle deelnemende, inspirerende initiatieven geven ons kracht om ons te blijven inzetten voor een wereld waarin iedereen zich ondersteund en verbonden voelt.

Duizend maal dank voor wat jullie betekenen voor mensen op de vlucht! Ons land zit werkelijk

 

We zijn trots om de winnaars van de VOL Solidariteitscampagne te kunnen bekendmaken: OKAN Woluwe, Timmerwerkt, De Nomade Leuven, Karibu Anzegem, Hakan Eyimen en MO* Magazine. We feliciteren alle winnaars en bedanken iedereen die heeft gestemd en deelgenomen aan de campagne.

Ontdek de winnaars

Een campagne voor solidariteit

De campagne VOL Solidariteit is een initiatief van Vluchtelingenwerk Vlaanderen om solidariteit te promoten en te stimuleren in Vlaanderen en Brussel. We zijn trots op alle deelnemers aan de campagne en willen een eerbetoon brengen aan de winnaars. Zij hebben laten zien dat solidariteit een krachtig middel is om mensen samen te brengen en een verschil te maken in de samenleving. 

We willen ook een dankwoord brengen aan alle deelnemers aan de campagne. Zonder hun inzet en enthousiasme zou deze campagne nooit mogelijk zijn geweest. We hopen dat deze campagne een inspiratie is voor iedereen om solidariteit te promoten en te stimuleren in Vlaanderen en Brussel.