-

Vluchtelingenwerk Klein-Brabant en Argos Vaartland maken samen onderleggers voor op het 'Gastvrij Feest': “Laat ons samen zo veel mogelijk mensen helpen”

Argos Vaartland en Vluchtelingenwerk Klein-Brabant Willebroek sloegen de handen in elkaar! Op 22 mei organiseerde Vluchtelingenwerk Klein-Brabant Willebroek hun Gastvrij Feest met buffet en optredens voor heel de buurt.
Gastvrij Feest - Vluchtelingenwerk Vlaanderen

Ze boden ’s middags o.a. een uitgebreid buffet aan met lekkere gerechten uit verschillende landen. Ze maakten onderleggers zodat je tijdens het eten een mooi verhaal kon lezen van een nieuwkomer.

Gastvrij Feest - Vluchtelingenwerk Vlaanderen

Dat mooie verhaal van de band tussen Geert de Buyser & nieuwkomer Amar werd geleverd door Argos Vaartland. Topsamenwerking en weeral een mooi voorbeeld hoe je verhalen op verschillende manieren kan inzetten in de buurt!

Workshopreeks

Vluchtelingenwerk Klein-Brabant en Argos Vaartland volgden onze workshopreeks “Verbindend communiceren voor vrijwilligersorganisaties”. Daar leerde deze vrijwilligersorganisatie de kracht van hun verhalen in te zetten in het migratiedebat. Deze workshopreeks van Vluchtelingenwerk Vlaanderen reikt vrijwilligersorganisaties tools aan om hun communicatie te nuanceren en vermenselijken in het gepolariseerde migratiedebat. De kracht van hun eigen verhalen vormt daarvoor de basis.

Lees meer over dit project