-

Limburgs Platform voor mensen op de Vlucht - Digivrijwilligers en ervaringsdeskundigen gezocht

Gezocht: Digi-vrijwilligers!

Heb je een warm hart voor de samenleving en wil je je eigen leefwereld verruimen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Mensen op de vlucht willen hun leven hier zo snel mogelijk vormgeven maar toch botsen ze nog te vaak op allerlei drempels.. ook digitaal. Het LPV is daarom op zoek naar vrijwilligers die zelf graag bijleren en tegelijkertijd andere mensen wegwijs willen maken via smartphone of laptop. Wij voorzien alvast de nodige ondersteuning zodat iedereen comfortabel aan de slag kan gaan!

Wil je graag meer weten? Contacteer ons via info@limburggastvrij.be of via 0468 35 75 38 !

Gezocht: ervaringsdeskundigen!

Mensen op de vlucht willen hun leven hier zo snel mogelijk vormgeven en zoeken naar kansen voor een nieuwe toekomst. Toch botsen ze nog te vaak op allerlei drempels, o.a. voor een goede digitale participatie. Het LPV is daarom op zoek naar vrijwilligers die mensen op de vlucht digitaal willen versterken. Wij voorzien bij aanvang een vorming zodat je comfortabel aan de slag kan, thuis of in één van onze digipunten. Ervaringsdeskundigen en/of kennis van Engels/Arabisch/Dari/Farsi zijn altijd een extra troef!

Heb je interesse? Schrijf je in via info@limburggastvrij.be of 0468 35 75 38. Je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek!