-

Ontdek 'Vluchtwegen' - Een verhaal dat raakt

Ontdek het aangrijpende verhaal van Andrea en Riva, twee dappere kinderen op de vlucht voor geweld in hun thuisland. 'Vluchtwegen', geschreven door de Britse auteur Nick Wood, brengt een verhaal van eenzaamheid, vriendschap en hoop recht naar je hart.

Veel mensen hebben al de kans gehad om deze voorstelling te zien en waren diep ontroerd door de krachtige boodschap. Nu is het jouw beurt om deze ervaring te beleven. En het mooiste is, met elke boeking steun je Vluchtelingenwerk Vlaanderen met €100. Samen kunnen we echt een verschil maken.

Wil je meer weten of reserveren? 

Ben je benieuwd geworden en wil je meer informatie of direct reserveren? Klik hier voor alle details. Laten we samen het verschil maken en hoop verspreiden.

"Het is een pareltje, deze voorstelling. De soberheid van het decor zet het sterke spel van beide acteurs in de verf."

"Het ritme zit zodanig juist dat het onmogelijk is om niet in het verhaal te worden meegezogen. Het springen van rol naar rol blijft helder en bevattelijk dankzij hun timing, het slimme gebruik van lichaam, ruimte en decor, en vooral, door pure métier. Alle leerkrachten waren enthousiast en de 10-11-jarigen waren van begin tot einde geboeid." - Els Van Nieuwenhove, programmator GC De Kluize te Oosterzele

We hopen je snel te zien bij een van onze voorstellingen. Samen maken we het verschil.