-

OPROEP - inzameling spullen voor mensen op de vlucht

#GeenMensenOpStraat - Vluchtelingenwerk Vlaanderen

Vriendschap Zonder Grenzen organiseert op vrijdag 30 december een uitdelingsacties van pakketten voor mensen op de vlucht en op straat. Zo willen ze hen een extra duwtje in de rug geven tijdens de eindejaarsperiode. De organisatie roept op om allerlei spullen in te zamelen en aan hen te bezorgen.

Vrienschap Zonder Grenzen - een nationaal netwerk van vrijwilligers die vluchtelingen steunen - organiseert deze actie op 30 december, net voor het begin van het nieuwe jaar. Ze zullen daarbij 2 pakketten uitdelen:

  • Eéntje voor mannen met onder andere een jongensslip, sokken, tandenborstel, vaseline enzoverder
  • Eéntje voor vrouwen met gelijke spullen maar ook bijvoorbeeld maandverband, hygiënische producten enzoverder

Heb je één van deze producten op overschot? Of wil je graag iets bijdragen in de vorm van materiële hulp en kan je hiervoor zorgen? Wil je dit initiatief graag mee ondersteunen?

Verzamel dan wat spullen en breng deze op 17, 21 en 22 december (extra data zullen nog worden toegevoegd) naar het inzamelpunt in de Kastanjeboomstraat 33 in Brussel (achter de begijnhofkerk). Zo kan Vrienschap zonder Grenzen beginnen aan het maken en uitdelen van vele pakketten voor mensen op de vlucht en op straat.

IN HET KORT

  • Wat? Onderbroeken, hygiënische producten, sokken, maandverband etc.
  • Waar? Lokaal VZG (Kastanjeboomstraat 33, Brussel)
  • Wanneer? 17, 21 en 22 december