-

Regiocoördinator Julie: "Er zijn veel organisaties waar bergen werk verzet wordt voor mensen op de vlucht"

Onze regiocoördinator Julie (Oost-Vlaanderen) ondersteunt Evelyne van 'Een Hart Voor Vluchtelingen in Gent' in de zoektocht naar extra handen (woonzoeker en een perspectiefbegeleider).
Een Hart voor Vluchtelingen in Gent
Vrijwilligersorganisatie Een Hart Voor Vluchtelingen in Gent zoekt dynamische mensen

"Als regiocoördinator werk ik nauw samen met de vele vrijwilligersorganisaties op het terrein. Organisaties waar bergen werk verzet wordt voor mensen op de vlucht, maar die voor 100% op vrijwilligers draaien. Soms worden de taken te uitgebreid en dan kan een convenant met een lokaal bestuur een uitkomst bieden."

Regiocoördinator JulieEen Hart Voor Vluchtelingen in Gent ging enkele jaren geleden al zo’n convenant aan met de stad. Evelyne is er nu de drijvende én betaalde kracht achter de organisatie, samen met een honderdtal vrijwilligers ondersteunen ze iedereen die het nodig heeft. Maar daar blijft het niet bij, ook nu weer gaan ze twee convenanten aan en dus werven ze een woonzoeker en een perspectiefbegeleider aan.

 

Wil je deel maken van deze dynamische organisatie, check zeker de vacatures:

Ben je als organisatie ook op zoek naar manieren om de werking te versterken? Kan je wel ondersteuning gebruiken? Wil je leren van andere vrijwilligersorganisaties? Contacteer je regiocoördinator die je mee op weg helpt.

                                                Contacteer jouw regiocoördinator