-

Samen Gastvrij: vrijwilligers maken echt het verschil

Met 'Samen Gastvrij' wil Vluchtelingenwerk Vlaanderen laten zien wat vrijwilligers voor mensen op de vlucht kunnen betekenen. Wij geloven in hun werk, maar om dat werk te kunnen verderzetten zoeken vrijwilligersorganisaties dringend middelen. We zamelen geld in zodat wij hen beter kunnen ondersteunen.

Feven: “De reis naar hier was niet gemakkelijk, maar we zijn blij dat we hier zijn. We kenden niemand. Nu wonen we in een appartement die we samen met de mensen van Karibu vonden. Ik ben Marleen (vrijwilliger) en de mensen van Karibu echt heel dankbaar.”

IK STEUN

Mensen op de vlucht zoals Feven een haar gezin kunnen alle hulp gebruiken om in ons land een nieuw leven op te bouwen. Gelukkig kunnen ze rekenen op de hulp van vele enthousiaste vrijwilligers. Dit kunnen ze niet alleen. Voor het tweede jaar op rij presenteren wij trots de campagne Samen Gastvrij. Met deze campagne willen we minsten 50.000€ inzamelen om de vele projecten van vrijwilligers te ondersteunen.

Samen maken we het verschil!

Help jij ook mee? Ga naar https://www.samengastvrij.be/ en doneer nu aan een geweldige zaak.

IK STEUN

MEER INFORMATIE OVER DE CAMPAGNE

Meer informatie over 'Samen Gastvrij' vind je op de website: www.samengastvrij.be

Minstens 50.000 euro van het ingezamelde bedrag gaat rechtstreeks naar het Gastvrij Fonds. Vrijwilligersorganisaties kunnen hier beroep op doen om hun werking te financieren.

Meer informatie over dit Gastvrij Fonds vind je hier.