-

Win duo tickets voor film 'Tori et Lokita' (avant-première)

De nieuwe film ‘Tori et Lokita’ van de ondertussen legendarische Belgische filmmakers Jean-Pierre en Luc Dardenne komt op 7 september uit in de Belgische bioscopen. De dagen daarvoor vinden er een reeks avant-premières plaats in aanwezigheid van de regisseurs en een deel van de cast. Jij kan erbij zijn!
Tori et Lokita - Vluchtelingenwerk Vlaanderen

De film draait rond een jongen en een tienermeisje die vanuit Afrika naar België komen en die moeten optornen tegen de moeilijke omstandigheden van hun verblijf hier. Naast de klinkende namen van Jean-Pierre en Luc Dardenne zijn er ook twee Vlaamse acteurs in de film te zien: opkomende talenten Charlotte De Bruyne en Tijmen Govaerts.

Er zijn duo tickets te winnen voor de avant-premières van de film in aanwezigheid van de regisseurs en een deel van de cast en crew:

  • Zondag 4 september, 17u – Cinema Cartoon’s Antwerpen
  • Zondag 4 september, 20u – Cinema Lumière Mechelen
  • Dinsdag 6 september, 20u- Cinema Sphinx Gent

Win jouw duo tickets, antwoord op onderstaande vraag

Hoeveel prijzen wonnen de filmbroertjes in Cannes? Stuur jouw antwoord (deadline donderdag 1 september 10u) en jouw favoriete locatie voor de avant-première (zie lijst hierboven) naar dimitri@vluchtelingenwerk.be. De winnaars ontvangen de digitale tickets in hun mailbox.

Meer info over de film