-

Vrijwilligersenquête: Laat je hart spreken - Jouw mening telt!

Jouw hart en inzet maken elke dag een wereld van verschil voor mensen op de vlucht. Als blijk van onze waardering, nodigen we je uit om jouw ervaringen en suggesties met ons te delen als vrijwilliger of gastgezin. Jouw unieke perspectief helpt ons om nog beter te ondersteunen waar het écht nodig is. Doe je mee?

Deel je mening in 5 minuten ➡️

Als vrijwilliger of gastgezin maak je elke dag een wereld van verschil voor mensen op de vlucht. Jouw toewijding en warmte zijn het kloppende hart van onze gemeenschap. We zijn ongelofelijk trots op wat we samen bereiken en willen ervoor zorgen dat we jou en je medevrijwilligers nog beter kunnen ondersteunen. Daarom hebben we jouw hulp nodig. 

Vul de enquête in

Door een paar minuten van je tijd te besteden aan onze enquête, help je ons enorm. Jouw ervaringen en inzichten zijn goud waard en zullen ons helpen om onze diensten te verbeteren. Het is helemaal anoniem, dus wees gerust eerlijk. Klik op de knop hieronder om je stem te laten horen. Jouw mening is cruciaal voor ons. 

Vul de enquête in

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten over hoe we samen nog meer kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op via Lisa: @email

Jouw inzet maakt ons sterk en samen zorgen we voor een warm welkom voor iedereen die onze hulp nodig heeft. Bedankt dat je de tijd neemt om ons te helpen groeien. Samen bouwen we aan een nog mooiere toekomst!