-

Bestel Nu: Gratis Vrijwilligers Starterskit voor mensen op de vlucht!

Wil jij een verschil maken in het leven van mensen op de vlucht? Bestel nu onze gratis vrijwilligers Starterskit en ontdek de waardevolle informatie die je nodig hebt om effectief en betekenisvol vrijwilligerswerk te doen.

Ik bestel

Wat biedt onze Starterskit?

 

  • Basisinformatie voor begeleiding: Leer over de stappen die mensen op de vlucht (moeten) ondernemen wanneer ze in België aankomen en hoe jij hen kan ondersteunen.

  • Basisinformatie over vrijwilligerswerk: Ontdek de basisprincipes van vrijwilligerswerk en krijg praktische tips om jouw inzet te optimaliseren.

  • Gids naar ondersteunende organisaties: Ontdek welke organisaties klaarstaan om jou te ondersteunen en hoe je met hen kunt samenwerken voor maximale impact.

  • Inspirerende tips van ervaren vrijwilligers: Laat je inspireren door de ervaringen van anderen en krijg inzicht in hoe jij het verschil kunt maken.

  • Regiocoördinatoren van Vluchtelingenwerk: Profiteer van de begeleiding van vijf toegewijde regiocoördinatoren die lokale initiatieven ondersteunen.

Hoe kan je bestellen?

Het is eenvoudig! Vul het bestelformulier in en ontvang gratis thuis jouw gratis exemplaar van de Starterskit. Bestel nu en laat jouw vrijwilligersreis beginnen!

Ik bestel

 

De Starterskit online lezen? starterskit-van-aankomst-naar-toekomst.pdf (vluchtelingenwerk.be)