Planet Search

Planet Search
Vluchtelingenwerk Vlaanderen lanceert 'Planet Search'. Hiermee willen we advocaten en sociale diensten juridische ondersteuning bieden bij hun werk met verzoekers om internationale bescherming. Ons doel is om in specifieke cases onderzoek te doen en bronnen aan te leveren over de situatie over het land van afkomst.

We geloven dat we met Planet Search een verschil kunnen maken voor jou en voor verzoekers om internationale bescherming, door je te helpen bij het bouwen van een sterk dossier. Planet Search biedt landeninformatie aan. 

Logo Planet Search - Vluchtelingenwerk Vlaanderen
Hoe kan ik me inschrijven?

Schrijf je in via ons webformulier hieronder en ga door met de betaling.

Schrijf je hier in 

Hoeveel kost een inschrijving?

Voor het abonnement betaal je 121 euro. Het geeft je de mogelijkheid om 10 vragen te stellen.

Hoe stel ik mijn vraag?

Zodra je het webformulier invult en de betaling doet, ontvang je het e-mailadres waarnaar je jouw vragen kan sturen.

Hoeveel vragen kan ik stellen per e-mail?

Je kan meer dan één vraag stellen. We tellen ze wel als individuele vragen die we aftrekken van je totaalpakket van tien vragen.

Hoe lang moet ik wachten op het antwoord?

Wij verbinden ons ertoe de vraag binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Indien wij echter een groot aantal vragen ontvangen, behouden wij ons het recht voor om deze binnen een langere termijn te beantwoorden dan hierboven aangegeven. Indien dit het geval zou zijn, houden we je op de hoogte van de mogelijke vertraging bij het ontvangen van het antwoord.

Infolijn
Onze Infolijn geeft antwoorden op vragen van burgers over het verblijf, opvang, huisvesting, toegang tot onderwijs, … van mensen op de vlucht. Ze is elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 9u en 12u30.
Juridische Helpdesk
Voor juridische vragen rond de asielprocedure en opvang van asielzoekers kan je terecht bij de juridische helpdesk die wij samen met het Agentschap Integratie en Inburgering openhouden.