-

Hartverwarmend bezoek aan Villa Veerkracht versterkt banden met fonds Schepers-Lijnen

Op 11 maart had Villa Veerkracht de eer om een bijzondere gast te verwelkomen. Mevrouw Schepers, een beheerder van het fonds Schepers-Lijnen, bracht een bezoek aan onze locatie. Het was een dag die in het teken stond van verbinding, begrip en de viering van wat we samen hebben bereikt.

Dankzij de steun van het fonds Schepers-Lijnen hebben we bij Villa Veerkracht significante stappen kunnen zetten in de ondersteuning van anderstalige nieuwkomers. Dit persoonlijk pre-Okan traject is ontworpen om jongeren niet alleen de taal te leren, maar ze ook te helpen integreren in onze samenleving. Mevrouw Schepers kreeg de kans om met eigen ogen te zien wat deze steun in de praktijk betekent.

Jongeren aan het woord 

Wat het bezoek extra speciaal maakte, was de interactie tussen mevrouw Schepers en de jongeren zelf. Het is één ding om over projecten en resultaten te horen, maar het is iets heel anders om persoonlijk de verhalen van deze jonge mensen te horen. Hun waardering voor de kansen die ze hebben gekregen, was duidelijk voelbaar. Deze directe feedback is niet alleen waardevol voor ons als organisatie, maar ook voor de donateurs die zien hoe hun bijdrage daadwerkelijk levens verandert.

Wij zijn ontzettend dankbaar voor de steun van het fonds Schepers-Lijnen en kijken uit naar wat we samen nog meer kunnen bereiken. Dit bezoek heeft ons nogmaals laten zien dat wanneer we de handen ineenslaan, we werkelijk een verschil kunnen maken in de levens van mensen die dat het meest nodig hebben.

Villa Veerkracht