Toekomstoriëntatie -

Startbabbels gaan terug live!

Op maandag 13 september gaan onze Startbabbels eindelijk weer live in het Muntpunt in Brussel van 10u tot 11u30. Iedereen die Nederlands wil oefenen is er welkom. Je moet wel inschrijven voor zondagavond. Mail shannen@vluchtelingenwerk.be of SMS je naam naar 0492 46 90 85.

Startbabbels zijn geen klas, maar een gelegenheid om Nederlands te spreken. Het is bedoeld voor mensen die elders Nederlandse les volgen en de taal willen oefenen. Er wordt over allerlei onderwerpen gepraat in kleine groepjes, onder begeleiding van Nederlandstalige vrijwilligers.

Je draagt een mondmasker als je toekomt. We babbelen coronaproof in groepjes van vier. Ben je gevaccineerd? Zo houden we het veilig voor elkaar!

Startbabbels gaan ook nog online door. In Zoom wordt er in groepjes gewerkt volgens het niveau Nederlands van de deelnemers, zoals we aan de tafels ook doen. Startbabbels online vinden momenteel plaats op woensdag om 19u en zaterdag om 11u. Een dag op voorhand inschrijven is verplicht. Mail @email of SMS je naam naar 0492 46 90 85. 

Lees er hier meer over