-

Uitreiking diploma 'Tolkies'

Op zaterdag 25 september ontvingen onze Tolkies hun attest voor toekomstige tolkopdrachten van Brussels minister voor het Nederlandstalig Onderwijs Sven Gatz. Deze uitreiking kadert in ons project Be Talky et become Tolky.
Diploma Tolkies

Vluchtelingenwerk Vlaanderen organiseert samen met Brussel Onthaal, de Brusselse OKAN-scholen en DASPA (Franstalig Onthaalonderwijs in Brussel) en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest het project 'Be Talky et become tolky' dat meertaligheid in Brussel wil stimuleren en meertalige jongeren opleidt tot Tolkies.

Het project vertrekt vanuit de nood aan verbinding tussen de inwoners van het superdiverse Brussel en leidt meertalige jongeren op tot Tolkies.

Brusselse ex-leerlingen van OKAN die tot dan informeel hielpen bij eenvoudige informatieoverdracht aan andere nieuwkomers op school en/of hun gezin, krijgen zo de kans om zich gratis te vormen tot Tolkies.


 

MEER INFO

Surf voor meer info naar Be Talky et become Tolky | Vluchtelingenwerk

IN SAMENWERKING MET

Dit competentieversterkend project loopt met de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, in samenwerking met Brussel Onthaal, Groep INTRO, OKAN en DASPA Brussel, van april 2021 tot april 2022.