-

Villa Veerkracht viert feest: een jaar van groei en verbinding

Afgelopen dinsdag was het zover: Villa Veerkracht, ons unieke pre-OKAN traject voor laag- of niet-geletterde jongeren uit de asielopvang, vierde zijn eerste verjaardag. Een bijzondere mijlpaal die we niet onopgemerkt voorbij hebben laten gaan.

De viering was een hartverwarmend samenzijn van jongeren die vorig schooljaar deelnamen aan Villa Veerkracht en de jongeren die dit jaar hun plek binnen het project hebben gevonden. Samen maakten ze vriendschapsbandjes, bereidden ze heerlijke hapjes en bliezen ze de kaarsjes op de feestcake uit onder een warm applaus. 

Het was niet alleen een feest voor de jongeren. Alle teamleden en externe aanhangers van Villa Veerkracht kwamen samen om dit speciale moment te vieren. De receptie bood een gezellige terugblik op het afgelopen jaar en de kans om ervaringen en verhalen met elkaar te delen. Het was inspirerend om te zien hoe iedereen - van vrijwilligers tot partners - zich inzet voor het welzijn en de ontwikkeling van deze jongeren. 

Het is hartverwarmend om te horen hoe positief iedereen - zowel de jongeren als de betrokkenen - spreekt over het project. Deze feedback is voor ons onmisbaar; het helpt ons om te blijven groeien en verbeteren. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar Villa Veerkracht en wil je meer weten over ons werk? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op. Samen kunnen we het verschil maken!