-

Word Onze Held: Vrijwillige chauffeur voor Villa Veerkracht!

Villa Veerkracht nodigt jou uit om deel uit te maken van een ongelooflijke inspanning om het leven van jongeren in Neder-Over-Heembeek te veranderen. Ben jij degene die we nodig hebben?

Villa Veerkracht is een uniek pre-OKAN-traject, bedoeld om laag- of niet-geletterde jongeren uit de asielopvang voor te bereiden op het OKAN-traject. Onze missie is om deze jongeren te ondersteunen in hun onderwijsreis en hen een stevige basis te bieden voor een hoopvolle toekomst.

Wij zoeken gepassioneerde vrijwilligers al vanaf 16 november zoals jij die op donderdag en/of vrijdag beschikbaar zijn om een groep jongeren van Neder-Over-Heembeek naar Woluwe te brengen. Jij krijgt de kans om onze camionette te gebruiken om dit mogelijk te maken. Het enige wat we vragen, is dat je de camionette na gebruik netjes terugbrengt.

Jouw missie: Na Schooltijd

Na schooltijd haal je de camionette op, rijd je naar Woluwe, waar je deze jongeren oppikt en veilig terugbrengt naar Neder-Over-Heembeek. Het is een eenvoudige taak, maar de impact die je hebt op het leven van deze jongeren is enorm.

Waarom zou jij meedoen?

  • Word een cruciale schakel in onze gemeenschap die positieve verandering teweegbrengt.
  • Help deze jongeren om kansen en ondersteuning te krijgen waar ze recht op hebben.
  • Geef betekenis aan je vrije tijd en ervaar voldoening door een positieve impact te creĆ«ren.

Hoe kan je meedoen?

Als jij het verschil wilt maken als vrijwillige chauffeur voor Villa Veerkracht en ons wilt helpen om jongeren te ondersteunen, aarzel dan niet en neem direct contact met @email.

Meer info over Villa Veerkracht