Anderstalige nieuwkomers in het basisonderwijs: Tips en tricks
Webinar 20 februari

Het is bijna Feel Fine February en Vluchtelingenwerk Vlaanderen staat te popelen om je uit te nodigen voor een buitengewoon webinar! Ontdek en deel inzichten over de uitdagingen waarmee anderstalige nieuwkomers in het basisonderwijs worden geconfronteerd.

In dit boeiende webinar delen experts zowel vanuit de academische wereld als vanaf de werkvloer hun waardevolle ervaringen over effectieve benaderingen voor het omgaan met anderstalige kinderen met een vluchtverhaal in de klas. We streven ernaar een inspiratiebron te zijn voor alle leerkrachten die te maken hebben met anderstalige nieuwkomertjes. Daarnaast willen we lokale besturen en het lokaal schoolbeleid inspireren door concrete voorbeelden te bieden van wat er allemaal mogelijk is om basisscholen te ondersteunen in hun aanpak van anderstalige nieuwkomers. 

Doe mee en ontdek praktische inzichten en strategie├źn om jouw klas en schoolomgeving nog inclusiever en ondersteunender te maken! Schrijf je nu in en laat je inspireren door innovatieve benaderingen voor het onderwijs aan anderstalige nieuwkomers.

Feel Fine February 2024
Welk webinar volg ik?
Je kan beiden volgen
Privacy
Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord
Tot slot
Ik schrijf mij in op de nieuwsbrief van Vluchtelingenwerk Vlaanderen
Prijs
Gratis
Startdatum
Einddatum
Type event
Vorming
Locatie

Digitaal